Kolikokrat si si to že rekla? A tokrat bo res tako! Če ugotavljata, da bi lahko bila prekomerna telesna teža eden od vzrokov, da ne zagledata tako težko pričakovanega plusa, in želita izgubiti nekaj kilogramov, potem naj vaju potolažim, da bosta tokrat res imela vso potrebno podporo, ki jo potrebujeta. Namreč svoje znanje, ki temelji na 15 letih izkušenj zdravljenja neplodnosti, sem nadgradila z izobraževanji za prehransko svetovalko, osebno trenerko in vadbo med nosečnostjo in po porodu.

Nudila vama bom podporo in motivacijo med treningi, ki bodo potekali v popolni intimi, v domačem fitnesu, daleč vstran od radovednih pogledov. Vodila vaju bom skozi spremembe v prehranskem režimu tako, da bomo postopoma nadomeščali obstoječa živila s primernejšimi. Ob tem vama bom na voljo za vse težave ali želje, ki bi jih želela vključiti. Na voljo vama bom tudi za vsa vprašanja, pojasnila ali dvome, ki bi se pojavili glede plodnosti, zanositve in podobnih tem. V proces izgube prekomerne telesne teža lahko vstopita skupaj ali samo eden od vaju.

Skoraj sigurno se ti ob vsem tem pojavlja dvom, da nimaš časa za pripravo drugačnih obrokov? Pred nekaj meseci sem imela točno takšno stranko, zjutraj zgodaj vstaja, pelje psa na sprehod, kuha za oba z možem…le kako naj ob vsem tem skrbi še za primeren vnos hranil in primeren kaloričen vnos. Zato sem jo povabila, da napiše nakupovalni listek in sva se v trgovino odpravili skupaj. Glede na njen seznam sva opravili nakup potrebnih živil za cel teden vnaprej, pri čemer nisva ničesar izpustili, le poiskali sva bolj primerne alternative oz. zamenjave. Tako bo lahko še naprej kuhala enako kot doslej, le da bodo tako pripravljeni obroki veliko manj kalorični, pa tudi razmerje makrohranil bo bolj optimalno. Po kratkem času se mi je oglasila, da kilogrami kopnijo, pa tudi mož se ne pritožuje.

Osebni trenerji smo tukaj zato, da poiščemo najboljšo rešitev za vas, za vaše življenje. In ker ste vi edinstveni, je vsaka rešitev malo drugačna, prilagojena vašemu načinu življenja, zato pa je tudi vzdržna na dolgi rok. In skupaj smo ekipa!

Zelo se veselim, da vama bom pomagala na tej poti, zato ne oklevajta več in se preko sporočila dogovorita za brezplačen posvet. Komaj čakam!