Spremeni svoj življenjski slog

Tokrat gre zares, enkrat za vselej

Zdrav življenjski slog ni pomemben samo iz vidika hujšanja, kot ga premnogi vidijo. Je veliko več. Je skrb zase, za svoje telo, da nam bo učinkovito služilo, brez tegob, ki jih prinesejo leta in se počasi zdijo samoumevne in normalne. Ni nujno, da je temu tako.

Nov način prehranjevanja nam mora biti blizu, enostaven za uporabo in ne smemo čutiti pretiranega odrekanja, saj se sicer ne moremo držati zastavljenih ciljev na dolgi rok. Odrekanje in želja po prepovedanih živilih zahteva svoje in slej kot prej se bomo uklonili, prišel bo dan, ko bomo svojo mero volje in odločenosti za tisti dan že potrošili. To je najpogosteje ob koncu napornega dne, včasih na izčrpa služba, včasih je doma preveč obveznosti, včasih gneča na cesti ali v trgovini.

Zato je pomembno, da razvijemo strategije, ki postanejo način življenja in niso več odvisne zgolj od naše dobre volje. Do tega pridemo z majhnimi, a vztrajnimi koraki, ki pa za to, da postanejo tek na dolge proge, potrebujejo najprej oporo, da nas nekdo prime za roko in nas vodi, pelje in spremlja. Dovolite mi, da vas spremljam na poti do bolj zadovoljnega, kakovostnejšega in zdravega življenja.

Paket Želim zdravo telo

Paket vključuje učenje nove prehranske strategije in individualne treninge v zasebni telovadnici, 1 na 1 ali po želji, v dvojicah. Včasih si želimo za trening družbo prijateljice ali prijatelja.

Paket se sklene za obdobje najmanj treh mesecev.

  • Pregled dosedanjega načina prehranjevanja
  • Vključitev najljubših jedi v prilagojen način prehranjevanja
  • Izračun energetske potrebe in razmerja makrohranil za doseganje cilja
  • Določitev načina, frekvence in intenzivnosti telesne aktivnosti
  • Sledenje novemu načinu prehranjevanja, spremljanje
  • Individualni treningi

Paketi za spremembo življenjskega sloga

Vsi paketi se sklenejo za obdobje najmanj treh mesecev.

1 na 1

300
mesec
Prehransko vodenje (coaching)
  • Individualni trening 2x na teden