Neplodnost

Pred izborom paketa je potrebno opraviti pregled dokumentacije ter ugotoviti, ali je izbor paketa za spremembo življenjskega sloga para, ki se sooča z neplodnostjo, utemeljen in smiseln (svetovanje). V kolikor se odločita za spremembo življenjskega sloga z načinom uravnoteženja prehrane, gibanja in stresa, vama nudim osebno vodenje ali pakete osebnega trenerstva. Soočanje z neplodnostjo in proces zdravljenja je za par tudi velika psihološka obremenitev. Skupen projekt k boljšemu in bolj zdravemu načinu življenja vaju bo povezal in psihično razbremenil, predvsem pa vama dal moč, da k uspehu pomembno prispevata tudi sama.

Strokovna podpora

Polnovredna in nepredelana hrana je polna hranil, ki jih naše telo potrebuje za dobro in učinkovito delovanje. Obvladovanje in sproščanje stresa, k čemur dokazano pomembno pripomore redna telesna aktivnost ter doseganje zdrave telesne teže, izredno pomembno vpliva na praktično vse parametre plodnosti, tako pri ženski kot pri moškem. Skozi ves proces sem vama na voljo s strokovno utemeljitvijo vsakega koraka, ki ga bomo skupaj zastavili.

Pregled dokumentacije

Pregled dokumentacije dosedanjega zdravljenja, v kolikor je bilo opravljeno.

Prehrana

Pregled in ocena dosedanjega stanja para na področju prehrane in vpliva na plodnost.

Aktivnost

Pregled in ocena dosedanjega stanja para na področju telesne aktivnosti in vpliva na plodnost.

Izdelava načrta

Izdelava načrta za izboljšanje plodnosti para – ocena smiselnosti in utemeljenosti vnosa sprememb v življenjski slog para.

Izboljšajta svoj življenjski slog in dvignita plodnost

  • naš najbolj prodajan paket, ker se ga lahko poslužijo pari širom po Sloveniji, ne glede na lokacijo
  • sodelovanje poteka tako, da pišeta dnevnik glede dogovorjenih vsebin, jaz vaju usmerjam. Tedensko se srečujemo tudi na Zoom-u.
  • celoten paket stremi k optimizaciji življenjskega sloga na ravni prehrane, obvladovanja stresa, doseganja optimalne telesne teže. S tem telo doseže ravnovesje in je pripravljeno tudi na reprodukcijo.
  • pregled dosedanjega načina prehranjevanja in vpliva le-tega na plodnost
  • vključitev najljubših jedi v prilagojen način prehranjevanja in iskanje primernejših, alternativnih živil
  • izračun potrebnega energetskega vnosa, razmerja makrohranil ter vseh potrebnih mikrohranil za doseganje izboljšane plodnosti
  • sledenje novemu načinu prehranjevanja, spremljanje, posveti in morebitno potrebno prilagajanje
  • možnost pošiljanja slik obrokov, komentiranje, zamenjava živil s primernejšimi
  • cena paketa za en mesec je 250€ za oba. Če sodeluje samo en od partnerjev, je cena 200€.

S pravilnim vnosom hranil lahko znatno izboljšamo plodnost, dodamo en košček sestavljanke. In sestavljanka funkcionira samo kot celota. Nudim izdelavo prehranskega načrta, ki bo prilagojen izključno vama, ter vaju ob tem ustrezno usmerjam. Ker vsaka sprememba zahteva svoj čas in naše telo ne deluje na instant rešitve, saj si tudi težav nismo pridelali v enem tednu, se sodelovanje priporoča okvirno 1-3 mesece, odvisno od tega, kako hitro par osvoji nove veščine na način, da postanejo trajni.

Individualni trening za par

Kadar poleg vodenje glede prehrane, potrebujeta tudi podporo in motivacijo pri gibanju, vaju vabim k meni tudi na trening. Intenzivnost treninga je prilagojena vsakemu od vaju, vajinim zmogljivostim ali omejitvam. Vadba poteka v zasebni telovadnici, v popolni intimi, brez motečih pogledov ali gneče. Izvedbo vaj vama najprej predstavim, po potrebi prilagodim, vaju skozi izvedbo korigiram, vzpodbujam in motiviram. Vadba izredno pozitivno vpliva na razpoloženje, prinaša sprostitev, med vaju pa posebno energijo, ki vaju resnično poveže. Vse to so nepogrešljive sestavine na poti do uspeha.

01
Aktivnosti
preučitev dosedanje stopnje aktivnosti
02
Frekvenca in intenzivnost
določitev načina, frekvence in intenzivnosti telesne aktivnosti
03
Trening
individualni trening ob strokovnem nadzoru in podpori

Paketi z osebnim trenerstvom za izboljšanje plodnosti

Paketi vključujejo zgoraj opisano prehransko vodenje, obvladovanje stresa in vodene treninge. Ponujam različne pakete, glede na vajine zmožnosti in cilje. Treniramo lahko skupaj enkrat, dvakrat ali trikrat tedensko. Lahko pa se odločita, da poskrbita za gibanje po mojih navodilih sama, jaz pa vaju pri tem zgolj usmerjam, nudim podporo pri ustrezni prehrani in podobno. Cene paketov dostopne v ceniku.