Naj v vajino življenje posije sonce 🌞
 
Verjamem in vem, da so nam spremembe v življenju težke 😏. In to je pri vseh nas tako. Strah nas je, ker sprememba predstavlja nekaj neznanega, stopiti moramo ven iz svoje cone udobja, kjer nam je vse tako poznano in domače 🙃. In ko povem parom, da njihovo telo kliče po skrbi zase, po tem, da sebe postavijo na prvo mesto, predstavlja to včasih za njih velike spremembe.
 
Lahko pa pogledata na spremembe v svojem življenju drugače 😍. Lahko vzameta to kot vajin skupen projekt 🤩, kot način zbliževanja, čas samo za vaju in urejanje “gnezdeca” za vajinega otročka ❤. Kajti star pregovor “Najprej štalca, pol pa kravca”, lahko razumemo tudi drugače. Najprej zdrav temelj in uravnoteženo telo, potem je pa naše telo pripravljeno tudi na zahtevnejše izzive, kot je zanositev 👨‍👩‍👦.
 
Iz izkušenj vidim, da zgolj priporočila o uravnoteženem življenjskem slogu parom ne zadoščajo🧐. Namreč, na začetku, ko se lotevamo sprememb, je več kot dobrodošlo, da nas nekdo pri tem usmerja, sicer hitro klonimo pod prevelikimi koraki, ki si jih zastavimo, motivacija pade in se poleg nerešene težave soočamo še z občutki krivde in neuspeha 🙁. Dobra novica pa je, da v tem nista sama 😍
 
S parom najprej opravim uvodni posvet, pogovor, v katerem skušam najti tiste dejavnike 🧐  , ki imajo v njunem življenjskem slogu največji vpliv na zanositev 👨‍👩‍👦.
Za tem, skupaj s parom, glede na njune trenutne navade, iščem najprimernejšo možnost, kako ta dejavnik zamenjati z drugim, primernejšim, ali ga občutno znižati 😍.
Pričnemo z majhnimi koraki, postopoma 😍. V nasprotnem primeru je lahko rezultat namreč ravno nasproten.
Par mi v obliki kratkega dnevnika poroča o dogovorjenih parametrih, tedensko se dobimo tudi na Zoomu. Stkemo topel odnos, postanemo ekipa, ki stremi k skupnemu cilju 👨‍👩‍👦😍.
Naj bo to vajina nova pot, pot proti soncu.
Vabim vaju, da me za pomoč kontaktirata na info@fit4family.si 🤩.
Vsi potrebujemo na začetku malo pomoči, malo podpore, potem pa stvari tečejo naprej same od sebe 🥰