Samohipnoza – kaj je in kako se uporablja

Ljudje, ki pridejo k meni na hipnozo, so navdušeni nad pozitivni učinki hipnoze 🥰

Po hipnozi se počutijo mirne, zadovoljne, sproščene in polne energije. To je učinek že zgolj hipnotičnega stanja. Temu dodamo še koristna sporočila, zaradi katerih so sploh prišli 🥰.

Zadnjič sem dobila res zanimiv odziv. Gospa je obisk pri meni poimenovala “masaža psihe”. In razložila, da tako kot gremo na masažo telesa, ker nas boli hrbet, je potrebno skrbeti tudi za svojo dušo. Predvsem kadar smo v situacijah, katerim nismo kos, ali si želimo sprememb, ki jih sami ne zmoremo 😇

In tako kot zobe umivamo dnevno, redno telovadimo in podobno, lahko tudi hipnozo vključimo v redno skrb zase. Nekomu morda odgovarja, da prihaja k meni po potrebi, nekdo drug pa bi potreboval hipnozo pogosteje. Zato takšnim strankam rada predlagam samohipnozo.

Samohipnoza nam omogoča, da v hipnotično stanje vstopamo kadarkoli in kjerkoli, sami. V samo nekaj trenutkih se lahko poglobimo v to čudovito hipnotično stanje, ki ga sicer dosegate med seanso pri meni.

Pripravim vam tudi zvočni posnetek za tematiko, s katero se trenutno soočate in želite na njej najprej doseči spremembe, pomiritev ali sprostitev.

Tako lahko doma, tudi dnevno, če vam odgovarja, vstopate v čudovito sproščujoče stanje in hkrati sprejemate za vas koristna sporočila 🥰.

Zelo veliko se odločajo stranke za samohipnozo v primeru vzdrževanja nosečnosti po preteklih številnih splavih, pred in med postopki zdravljenja, pred porodom, za doseganje spontane zanositve, za procese hujšanja in podobno. Uporablja se lahko za karkoli se odločimo.

Zadnji odziv zadovoljne stranke: “Ne predstavljam si več dneva brez hipnoze”.🥰

Če si želite sprostitve, umiritve, razbremenitve preteklih bolečih izkušenj in občutkov, mi pišite na elektronski naslov info@fit4family.si in se dogovorimo za termin.